Demonte Lazer Kesim

Hakkımızda

Demonte Lazer, yaklaşık 20 yıldır metal işleme ve şekil verme işlemleri üzerine tekstil, otomotiv, ahşap, enerji, gıda, plastik, havacılık, savunma sanayi sektörlerine hizmet vermektedir. Bünyemizde ki makine parkurumuz ve deneyimli teknik kadromuzdan aldığımız güç ile sürdürülebilir ve kesintisiz hizmet konusunda sektör paydaşlarımıza destek vermekteyiz.

2015 yılında İstanbul/ İkitelli sanayide ki modern tesisine geçmesiyle birlikte, kadrosunu deneyimli mühendisler ile besleyen firmamız, sektör paydaşlarına proje tasarımı, imalat ve otomasyon hizmetleri vererek, anahtar teslim projeler üretmeye başlamıştır.

Müşterilerini firma paydaşı olarak görerek, tüm teknik bilgi ve becerilerini ihtiyaç gideren ürünler haline dönüştüren firmamız her geçen gün büyümekte ve Ar-Ge üretmek enerjisini yinelemektedir.

Kalite Politikalarımız

Demonte markası olarak, vizyonumuz doğrultusunda makine parkurumuz ve tasarım programlarımızda son teknolojiyi takip ederek, müşterilerimizin beklenti ve hedeflerini karşılamak ve kendi sektörlerinde öne çıkmalarına destek vermektir. Şirketimizin amacı kalite ve hızdan ödün vermeden, müşterilerimizin proje partneri olarak yerimizi korumak ve uluslararası pazarda rekabet şanslarımızı arttırmaktır. Bu bağlamda ülkemize katma değer katacak her projeye takımdaşlık etmek ve minimum maliyetle sürdürülebilir kaliteyi servis etmek ana fikrimizdir.
Demonte ailesinde çalışanların aidiyet ve mutluluğu, müşteri memnuniyetine giden esas yol olarak benimsenmiştir. Takım arkadaşlarımız eğitim ve donanımlarına uygun alanlarda istihdam edilmek ile birlikte katılımcı olmaları tarafımızdan teşvik edilmektedir. ‘Bir bütünün en önemli parçası, eksik olanıdır’ ilkesiyle, takım arkadaşlarımızın kendini eksik hissettiği alanlarda eğitimlerine destek vererek firmamıza değer katmaları arzulanmaktadır. Takım arkadaşlarımız, müşterilerimize vereceğimiz en önemli şeyin ‘ Demonte Lazer hizmet kalitesi’ olduğunu bilirler.